Vyvinuli jsme pro Vás redakční systém pro vytváření a správu webových stránek.
Nastavili jsme standardy v uživatelském prostředí a použitelnosti webu klientů.

Online demo

Možnosti administrace

Vlastnosti redakčního systému

Chcete znát seznam vlastností, které má redakční systém WebAdmin? Máte je mít.

Jednoduchý nástroj pro správu a vytváření webových stránek

Nemusíte mít specifické znalosti, abyste mohli s WebAdminem pracovat. V administračním rozhraní systému je předem vytvořena základní struktura všech tabulek, které jsou prázdné a čekají na váš obsah. Pokud umíte uživatelsky pracovat ve Wordu, zvládnete i textový editor WYSIWYG. Prostřednictvím něho totiž můžete vkládat texty, obrázky, fotogalerie i jiné soubory snadno a rychle. 

WebAdmin – editace obsahu

Publikační systém WebAdmin vychází vstříc i vyhledávačům

Důležitým krokem k úspěšnosti vašich webových projektů je také SEO optimalizace. I na to je WebAdmin připraven. Součástí redakčního systému jsou jak editovatelná metadata, tak i další parametry, které jsou pro SEO důležité. Úprava a optimalizace titulku, popisku a klíčových slov je tedy samozřejmostí. Nechybí ani možnost strukturovat obsah pomocí HTML tagů, které Vám pomohou formátovat text prostřednictvím nadpisů a podnadpisů. Dobré je nezapomínat ani na titulky a popisky u obrázků, které jsou pro vyhledávače také velmi podstatné.

WebAdmin – nastavení SEO parametrů

A co další požadavky? Redakční systém je nastaven tak, aby vytvářel pouze hezké a statické URL, což Vám nejen usnadní práci, ale přispěje k lepší pozici vašeho webu. Součástí WebAdminu jsou i další faktory, které jsou pro vyhledávače přínosné, ať už se jedná o modifikovatelnou strukturu kategorií a URL, podporu RSS či generování sitemap aj.

 

Interní vyhledávání na popředí webu i v administraci

U většiny modulů, které jsou součástí systému WebAdmin najdete také filtrování záznamů. Když budete potřebovat cokoli najít, díky implementaci vyhledávání, jak na popředí tak i v administračním rozhraní, to pro Vás bude hračka.

WebAdmin – vyhledávání v administraci

 

Dostupnost webového a administračního rozhraní z běžného prohlížeče

Máte svůj oblíbený webový prohlížeč? Dobrá zpráva je, že ho nemusíte měnit. CMS WebAdmin byl vyvinut tak, aby vyhovoval většině dostupných internetových prohlížečů.

WebAdmin – opravnění

Široké nastavení oprávnění a možnost přístupu jen pro správné uživatele

V administračním prostředí si budete moci nastavit nejen různé stupně oprávnění, ale budete mít možnost rozlišit i uživatele zvláště pro administraci a pro popředí vašeho webu. Potřebuje mít součástí webu privátní sekci? WebAdmin počítá s oběma variantami.

V případě, že budete potřebovat, aby administraci spravovalo více zástupců s různými kompetencemi, máte možnost. Redakční systém myslí i na to, proto se stupně oprávnění dělí na: žádné, čtení, zápis a schvalování. Správu stránek tak máte plně pod kontrolou. 

Administrační prostředí WebAdminu ve více jazykových mutacích

Základní verzi redakčního systému je možné spustit ve třech jazycích: češtině, němčině a angličtině. Tuto vlastnost oceníte především v situaci, kdy potřebujete, aby webovou prezentaci mohli spravovat i vaši zahraniční kolegové.

Nevěříte? Vyzkoušejte si naše demo zdarma.

Líbí se Vám WebAdmin, ale potřebujete poradit?

Kontaktujte nás. Stačí vyplnit krátký formulář a my se Vám ozveme.

 
* povinné položky