Vyvinuli jsme pro Vás redakční systém pro vytváření a správu webových stránek.
Nastavili jsme standardy v uživatelském prostředí a použitelnosti webu klientů.

Online demo

Funkce - Co vše WebAdmin umí?

Nový redakční systém WebAdmin od společnosti A-WebSys je unikátní nástroj pro komplexní správu vašich webových projektů. WebAdmin patří mezi CMS, která se umí přizpůsobit potřebám svých uživatelů. Klade důraz na maximální funkčnost, přehlednost a jednoduchou editaci webových stránek. Díky svému řešení je vhodný nejen pro správu bežného webu, ale i pro složitejší portály. Chcete znát výhody našeho systému? Tady jsou.

Osm dobrých důvodů, proč pracovat právě se systémem WebAdmin:

WebAdmin – nový uzel

1) Jednoduché ovládání, které zvládne každý uživatel.

Nepotřebujete umět kódovat, stačí Vám základní znalost práce s počítačem a zbytek už pro Vás bude hračka. Spravujte svůj obsah snadno a rychle.

2) Systém, který se přizpůsobí všem webům.

Díky jeho modulům a funkcím můžete v jedné administraci spravovat i více webů. Je jedno, jestli potřebujete komplikovanější webovou prezentaci nebo jednoduchý web, CMS WebAdmin se hodí pro obě varianty.

3) Vícejazyčné prostředí pro vaši prezentaci.

V základní verzi je možné CMS spustit ve třech jazycích, konkrétně v češtině, angličtině a němčině. (na tyto jazyky je v administraci připravena již struktura tabulek)

4) WebAdmin zvládne jakýkoli design.

Nakóduje vaši grafiku nebo Vám připraví úplně novou.

5) Podporuje optimalizaci pro vyhledávače.

Důležitým krokem k úspěšnosti vašich stránek je nastavení správných prvků, které jsou pro SEO důležité. V editoru WebAdmin máte možnost ovlivnit své vlastní SEO nastavení. Stačí jen správně vyplnit titulek, popisek a klíčová slova.

6) Obsahuje systém uživatelského oprávnění.

Pro administraci i pro popředí webu lze rozlišit uživatele dle jejich stupně oprávnění. Do některých částí webu tak mohou vstoupit pouze ti, kteří k tomu mají příslušnou kompetenci.

WebAdmin – rozhraní

7) Možnost nahrávání pomocí Drag & Drop.

Nahrávání souborů, příloh či vytváření fotogalerií nikdy nebylo jednodušší. Chyťte a přesuňte. Snadná technika, která vám ušetří čas.

8) Najdete zde podporu verzování.

S každou změnou článku či novinky se vytvoří revize, která může být zveřejněná či nezveřejněná. K dispozici máte revize všech vašich verzí, ke kterým se můžete vracet.

Líbí se Vám WebAdmin, ale potřebujete poradit?

Kontaktujte nás. Stačí vyplnit krátký formulář a my se Vám ozveme.

 
* povinné položky