Vyvinuli jsme pro Vás redakční systém pro vytváření a správu webových stránek.
Nastavili jsme standardy v uživatelském prostředí a použitelnosti webu klientů.

Online demo

Funkce a komponenty

Další funkčnosti systému WebAdmin 

Vyhledávání/ filtrování

V administračním rozhraní je možnost vyhledávání záznamů implementována u většiny modulů. Na popředí webové prezentace je tato funce také připravena. 

RSS a sitemapy

Oba tyto komponenty jsou pro SEO velmi důležité, a proto by rozhodně neměly v redakčním systému chybět. Také WebAdmin podporuje u modulu článků a novinek distribuci RSS kanálem. A k čemu je to dobré? Může Vám to pomoci  jak u vyhledávačů, tak i ke zvýšení návštěvnosti.  

V modulu články funguje také generování XML sitemap. Co je to? Jedná se o soubor, který poskytuje přehled robotům o dostupných URL na vašich stránkách. K čemu to potřebujete? Díky tomuto souboru je pro vyhledávače snazší indexovat vaše stránky. Pamatujte, že čím je web rozsáhlejší, tím je důležitější tento soubor generovat.

Ovládací prvky

Na webových stránkách můžete využít i různé ovládací prvky tzv. Widgety, které váš web osvěží. Tyto nástroje jsou také součástí redakčního systému WebAdmin a v administračním rozhraní se vkládají prostřednicstvím hash kódů. Jak vypadá takový kód? Například takto: [# text :ID #].

Zajímá Vás, jaké jsou možnosti? Potřebujete-li vložit na web další formulář, stačí přidat do obsahu kód pro formulář a máte ho tam, kde jste chtěli. Návštěvník Vám může poslat objednávku nebo dotaz. Chcete zpestřit hlavní stranu webové prezentace? Co třeba vložením slideru neboli webové galerie s wau efektem. Nebojte se oživit vaše stránky, díky těmto ovládacím prvkům budou atraktivnější.

Dalším nástrojem je možnost zobrazení fotogalerie nebo výpisu novinek. Poslední z ovládacích prvků pak slouží pro vytvoření vstupního políčka, kde se mohou návštěvníci přihlásit k odběru newsletteru.

WebAdmin je systém pro správu obsahu, který Vám pomůže vytvořit stránky přesně podle Vašich představ.

Líbí se Vám WebAdmin, ale potřebujete poradit?

Kontaktujte nás. Stačí vyplnit krátký formulář a my se Vám ozveme.

 
* povinné položky